Vuosikalenterit 2020 ovat ennakkotilattavissa
Tilaa kalenterit ennakkoon 24.3.2019 mennessä. Toimitamme Time/Systemin laatumateriaaleista valmistettuja ajanhallintatuotteita, ja valikoimassamme on entistäkin enemmän upeita lisenssimalleja. Vallila- ja Muumi-mallistossa on mukana myös seinäkalentereita. Tarjoamme myös Art Collection seinäkalentereita. Löydät kaikki kalenterit hakusanalla "v2020" tai alla olevaa nappia klikkaamalla. Toimitukset alkavat syyskuussa 2019.
Ennakkotilaa tästä!
Lukuvuosikalenterit tilattavissa!
Tilaa nyt kevään uusia lukuvuosikalentereita, valikoimissa myös monia Vallila ja Muumi-tuotetta. Nämä kalenterit ovat saatavilla toukokuussa.
Tilaa koulukalentereita
Moleskine kevätmallisto on saapunut
Moleskine julkaisee paljon uutuustuotteita vuosittain. Vuoden 2019 ensimmäiset uutuudet ovat toimitettavissa maaliskuun alussa. Mukana Limited Edition -muistikirjat Lord of the Rings ja Wonder Woman -teemoilla, Medium-kokoiset ja 400 sivun Expanded-muistikirjat, uusi Myrtle Green väri, ja Art Collection uutuuksia. Kaikki uutuudet löytyvät hakusanalla SS2019.
Tilaa Moleskine uutuuksia
Uusia Muumi-tuotteita
Upeat Muumilaakso-muistikirjat ovat saapuneet! Rakastetut hahmot seikkailevat uudessa TV-sarjassa keväästä 2019 alkaen.
Tutustu Muumilaakso-tuotteisiin
tesa® Smart Mounting System on nyt tilattavissa
Tesa on tuonut markkinoille vallankumouksellisen tuotesarjan. Smart Mounting System mahdollistaa kodin kiinnitykset erilaisille pintamateriaaleille täysin ilman reikien poraamista ja työkaluja. Helposti asennettavat tarrakoukut on myös vaivatonta poistaa ilman jälkiä.
Tutustu tuotesarjaan
Koulutarvikkeita edullisin poistohinnoin!
Hyödynnä huipputarjoukset, poistohinnat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää!
Tilaa tästä!
Uusi vuosi, uudet lupaukset!
Parhaat salikaverit, Contigo juomapullot ja Shakerit!
Tutustu Contigo-tuotteisiin tästä
MAC in a SAC untuvatakit nyt varastossa!
Talven lämpimin tuote, MAC in a SAC untuvatakki! Kääntötakki, sertifioitua RDS-untuvaa. Katso herkulliset värivaihtoehdot!
Tutustu tästä
Lyra lyijymarkkeri DRY PROFI LED-valolla
LED-valo mahdollistaa käytön hämärässä! LYRA DRY rakennusmarkkerien uudet tulokkaat, PROFI ja PROFI LED ovat nyt saatavilla.
Tutustu Lyra merkkausvälineisiin
Sense Artist tuotesarja kasvoi juuri!
Nyt saatavilla myös akryyli- ja akvarellivärit sekä niihin sopivat sivellinsetit. Maalauskanvaaseja löytyy montaa eri kokoa! Ammattimaiset taiteilijan välineet ja paperituotteet monelle eri tekniikalle. Kauniit ja käytännölliset pakkaukset.
Tutustu ja tilaa!
Muumi Hyvän Yön valo on täällä!
Ihastuttavat Muumi Hyvän Yön valot ovat saapuneet. Turvallinen ja kestävä nukahtamisvalo sammuu 15 minuutin kuluttua sytyttämisestä.
Tutustu ja tilaa!
Rapid työkalut joka tarpeeseen
Rapid-työkalut ovat olleet osa suomalaista rakentamista jo 60 vuoden ajan. Helppokäyttöisyys, teho ja ergonomia saavat ammattilaiset ja kotikäyttäjät valitsemaan Rapid-tuotteet yhä uudelleen.
Tutustu Rapid-tuotteisiin
Muumi termokset ja mukit saapuvat!
Tutustu laajaan Optodesign keittiötuotevalikoimaamme. Uutuutena termospullot ja matkamukit. Saatavilla myös kattava servetti- ja tiskiliinavalikoima.
Tutustu tuotteisiin