Älä anna kesäsateen haitata lomailua
Kevyet, pieneen tilaan pakattavat MAC in a SAC sadetakit - ja housut kulkevat helposti mukana lomallakin! Materiaalin vesipilariarvo on 7000 mm ja hengittävyys 6000 g/m2/24h. Useita värivaihtoehtoja!
Tutustu valikoimaan tästä
Contigo®-tuotteet ovat tyylikkäitä, mutta käytännöllisiä sekä erittäin kestäviä.
Contigo® on kehittänyt yksinkertaisen, mutta toiminnallisesti innovatiivisen, ympäristöystävällisen juomapullo- ja termosmukituoteperheen.
Tutustu Contigo-tuotteisiin tästä
Kesän uutuus Moomin Dough nyt saatavilla!
Rakastetut Muumi-hahmot ovat nyt myös itse muovailtavia! Tutustu Moomin Dough -tuoteperheeseen!
Tutustu uutuuksiin!
Kesätarjous! DORO PhoneEasy 5031 Graphiten ostajalle autolaturi kaupan päälle!
Helppokäyttöinen matkapuhelin taskulampputoiminnolla! Nauti helppokäyttöisestä matkapuhelimesta erinomaisella äänenlaadulla, käytännöllisillä ominaisuuksilla ja näppäimistöllä, joiden ansiosta jokapäiväinen soittaminen ja tekstiviestien lähettäminen on ihastuttavan yksinkertaista – ja loistavaan hintaan.
Tutustu Doro-tuotteisiin
Rapid työkalut joka tarpeeseen
Rapid-työkalut ovat olleet osa suomalaista rakentamista jo 60 vuoden ajan. Helppokäyttöisyys, teho ja ergonomia saavat ammattilaiset ja kotikäyttäjät valitsemaan Rapid-tuotteet yhä uudelleen. Osallistu 60-vuotis juhlakilpailuun Facebookissa: https://www.facebook.com/Rapid60Suomi/
Tutustu Rapid-tuotteisiin
Vallila Kotimaiset muistikirjat tarjouksessa!
Kotimaassamme valmistetut XL-muistikirjat erikoishintaan! Pehmeäntuntuiset kannet ja upeita erilaisia Vallila-designeja. Tuotteet kantavat Avainlippua!
Tutustu valikoimaan
Lyra DRY rakennusmarkkeri
LYRA DRY on erinomainen työkalu kaikkeen rakentamiseen. Kapean ja kestävän lyijykärjen ansiosta merkitset kaikki yleisimmät pinnat (puu, metalli, muovi, lasi, keramiikka…), myös hankalissa ja kapeissa paikoissa.
Tutustu Lyra merkkausvälineisiin
OX Työkalut, uusi brändi saapui Suomeen!
OX työkalut nyt saatavilla, huippulaatua ja asennetta ammattilaisille, näyttävässä paketissa!
Tutustu uutuusbrändiin
Vuosikalenterit 2018
Vuoden vuodelle 2018 kalenterit ovat nyt tilattavissa. Tutustu Time/Systemin erinomaisiin ajanhallintatuotteisiin ja Anglon kattavaan lisenssikalenterivalikoimaan. Vuosikalenterit toimitetaan lokakuussa 2017.
Tutustu valikoimaan
Värityssetti Maped ColorPeps
Värikynissä erinomainen pigmentti, sivellinkynillä värität vaivattomasti suuremmatkin alueet. Pakkauksessa on 33 osaa.
Tutustu tuotteisiin
Muumi-tarjotin
Upeat puutarjottimet näyttävillä painatuksilla. Saatavilla useita kokoja ja muotoja. Tarjottimet valmistetaan Ruotsissa lujasta koivuvanerista, ja ne ovat konepesun kestäviä.
Tutustu tuotteisiin
CAT työvalaisin CT3515
Uutta COB LED-teknologiaa edustava ladattava työvalaisin CT3515 on todellä järeä, ja valaisee suurenkin työalueen jopa 1100 lumenin valovoimalla. Kokonaisuus on valmistettu huippukestävästä alumiinista, ja varustettu törmäyspuskureilla. Tämä valaisin on todella kestävä, ja selviää kaikista luonnonvoimista joita eteen sattuu.
Tutustu CAT valaisimiin