tesa® Smart Mounting System on nyt tilattavissa
Tesa on tuonut markkinoille vallankumouksellisen tuotesarjan. Smart Mounting System mahdollistaa kodin kiinnitykset erilaisille pintamateriaaleille täysin ilman reikien poraamista ja työkaluja. Helposti asennettavat tarrakoukut on myös vaivatonta poistaa ilman jälkiä.
Tutustu tuotesarjaan
Uusi vuosi, uudet lupaukset!
Parhaat salikaverit, Contigo juomapullot ja Shakerit!
Tutustu Contigo-tuotteisiin tästä
Moleskine - syksyn uutuuksia saatavilla!
Moleskine julkaisee paljon uutta joka vuosi. Saatavilla uusi Pen+ Ellipse älykynä, uusi PRO Collection ja Limited Edition muistikirjoja, mm. Harry Potter. Kaikki syksyn uudet tuotteet löydät hakusanalla "FW2018"
Tilaa Moleskine-tuotteita
MAC in a SAC untuvatakit nyt varastossa!
Talven lämpimin tuote, MAC in a SAC untuvatakki! Kääntötakki, sertifioitua RDS-untuvaa. Katso herkulliset värivaihtoehdot!
Tutustu tästä
Pentel ORENZ - ei katkenneita lyijyjä
Innovatiivisellä ORENZ irtolyijykynällä kirjoitat klikkailematta ja ilman katkenneita lyijyjä. Teknologia mahdollistaa superohuen 0,2mm:n lyijyn käytön kirjoittamisessa ja piirtämisessä. Tutustu Anglon valikoimaan hakusanalla "ORENZ"
Tutustu Pentel-irtolyijykyniin
Lyra lyijymarkkeri DRY PROFI LED-valolla
LED-valo mahdollistaa käytön hämärässä! LYRA DRY rakennusmarkkerien uudet tulokkaat, PROFI ja PROFI LED ovat nyt saatavilla.
Tutustu Lyra merkkausvälineisiin
Sense Artist tuotesarja kasvoi juuri!
Nyt saatavilla myös akryyli- ja akvarellivärit sekä niihin sopivat sivellinsetit. Maalauskanvaaseja löytyy montaa eri kokoa! Ammattimaiset taiteilijan välineet ja paperituotteet monelle eri tekniikalle. Kauniit ja käytännölliset pakkaukset.
Tutustu ja tilaa!
Muumi Hyvän Yön valo on täällä!
Ihastuttavat Muumi Hyvän Yön valot ovat saapuneet. Turvallinen ja kestävä nukahtamisvalo sammuu 15 minuutin kuluttua sytyttämisestä.
Tutustu ja tilaa!
Rapid työkalut joka tarpeeseen
Rapid-työkalut ovat olleet osa suomalaista rakentamista jo 60 vuoden ajan. Helppokäyttöisyys, teho ja ergonomia saavat ammattilaiset ja kotikäyttäjät valitsemaan Rapid-tuotteet yhä uudelleen.
Tutustu Rapid-tuotteisiin
Muumi termokset ja mukit saapuvat!
Tutustu laajaan Optodesign keittiötuotevalikoimaamme. Uutuutena termospullot ja matkamukit. Saatavilla myös kattava servetti- ja tiskiliinavalikoima.
Tutustu tuotteisiin