Moleskine - kevään uutuudet ja 18KK kalenterit saatavilla!
Paljon uusia tuotteita saatavilla! Tutustu kevään 2018 värikkäisiin uutuuksiin, Limited Edition erikoismallistoon ja muihin valikoimamme tuotteisiin. Uutena kategoriana nyt 2018-19 lukuvuosikalenterit. 12KK vuosikalenterimallit saapuvat kesäkuussa. Uutuusväriset muistikirjat löydät hakusanalla "SS2018" ja erikoismalliston tuoteryhmästä "Limited Edition"
Tutustu Moleskine-kalentereihin tästä
MAC in a SAC uutuus tulossa syksyllä 2018
Talven lämpimin tuote, MAC in a SAC untuvatakki!
Tutustu tästä
Pentel ORENZ - ei katkenneita lyijyjä
Innovatiivisellä ORENZ irtolyijykynällä kirjoitat klikkailematta ja ilman katkenneita lyijyjä. Teknologia mahdollistaa superohuen 0,2mm:n lyijyn käytön kirjoittamisessa ja piirtämisessä. Tutustu Anglon valikoimaan hakusanalla "ORENZ"
Tutustu Pentel-irtolyijykyniin
Lyra lyijymarkkeri DRY PROFI LED-valolla
LED-valo mahdollistaa käytön hämärässä! LYRA DRY rakennusmarkkerien uudet tulokkaat, PROFI ja PROFI LED ovat nyt saatavilla.
Tutustu Lyra merkkausvälineisiin
Cross kynäsetti lahjaksi!
Cross edustaa kirjoitusvälineiden aatelia. Century Classic mallisto on inspiroinut jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Tilaa kynäsetit nyt kampanjahintaan!
Tilaa kynäsettejä
Sense Artist tuotesarja kasvoi juuri!
Nyt saatavilla myös akryyli- ja akvarellivärit sekä niihin sopivat sivellinsetit. Maalauskanvaaseja löytyy montaa eri kokoa! Ammattimaiset taiteilijan välineet ja paperituotteet monelle eri tekniikalle. Kauniit ja käytännölliset pakkaukset.
Tutustu ja tilaa!
Lukuvuosikalenterit 2018-19 ovat nyt varastossa!
Tutustu laajentuneeseen Muumi ja Vallila-valikoimaamme. Time/Systemin mallistossa on monia koko- ja värivaihtoehtoja saatavilla. Ole nopea, varsinkin Muumi kalenterit ovat suosittuja, ja saatavuus on rajallinen!
Tilaa koulukalentereita
Muumi Hyvän Yön valo on täällä!
Ihastuttavat Muumi Hyvän Yön valot ovat saapuneet. Turvallinen ja kestävä nukahtamisvalo sammuu 15 minuutin kuluttua sytyttämisestä.
Tutustu ja tilaa!
Täydellinen kuntosalikaveri!
Shakerit ja juomapullot - Salille, kotiin tai mukaan. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto!
Tutustu Contigo-tuotteisiin tästä
Rapid työkalut joka tarpeeseen
Rapid-työkalut ovat olleet osa suomalaista rakentamista jo 60 vuoden ajan. Helppokäyttöisyys, teho ja ergonomia saavat ammattilaiset ja kotikäyttäjät valitsemaan Rapid-tuotteet yhä uudelleen.
Tutustu Rapid-tuotteisiin
Muumi termokset ja mukit saapuvat!
Tutustu laajaan Optodesign keittiötuotevalikoimaamme. Uutuutena termospullot ja matkamukit. Saatavilla myös kattava servetti- ja tiskiliinavalikoima.
Tutustu tuotteisiin
E-Scooter kierrätys
Onko sinulla käytöstä poistettu tasapainoskootteri E-Scooter (EBS-1510)? Ota kierrätysasioissa yhteyttä meihin, lähetä sähköpostia osoitteeseen aftersales@anglo.fi.